Parqio tilbyr enkel åpning av garasjeporten gjennom app, oppringning og skiltgjenkjenning (utvalgte garasjer).

1) Motta invitasjon

For å få tilgang til garasjen og/eller administrere din parkeringsplass må først styret, utleier eller eier av plassen legge deg til som bruker. Du mottar en invitasjon på SMS straks du er registrert på en plass.

2) Logg inn

For å komme i gang må du laste ned app for iOS eller Android. Du logger inn med ditt mobilnummer, og får automatisk tilsendt en engangskode.

3) Fullfør registrering

For å bruke appen må du godkjenne vilkår for bruk av Parqio, samt registrere navn, e-post og kjennetegn på dine kjøretøy. Om du vil gjøre endringer på profilen din kan du gjøre det ved å trykke på menyen oppe til venstre.

4) Åpne garasjeporten

Når du åpner appen vil du se garasjen på kartet, og kan trykke på knappen "Åpne garasjeport" nederst på skjermen for å åpne. Dersom garasjen har flere porter finner du disse ved å trykke på det hvite garasjekortet.

For å åpne porten med oppringning ringer du 23 50 68 88. Dersom du har tilgang til flere porter vil du få et tastevalg for hver port.

5) Legg til brukere

Dersom funksjonen er aktivert for din garasje, kan du legge til flere brukere av plassen ved å trykke på det hvite garasjekortet og velge "Del plass".

Alt du trenger å gjøre er å legge inn mobilnummeret deres og hvilken periode de skal ha tilgang. Vedkommende får automatisk en SMS-invitasjon, og kan selv åpne garasjeporten i perioden.

Skal vedkommende ha permanent tilgang? Gi dem tilgang i en periode, og kontakt deretter garasjeansvarlig eller Parqio slik at vi kan endre til permanent tilgang.

Har du andre spørsmål knyttet til løsningen? Kontakt Parqio support via chat eller e-post kundeservice@parqio.com, så hjelper vi deg videre.