Hvis du har lastet ned appen og du ikke finner noen knapp/garasje er det sannsynligvis fordi du ikke har blitt registrert på en plass enda.

For å få tilgang til garasjen og/eller administrere din parkeringsplass må først styret, utleier eller eier av plassen legge deg til som bruker. Du mottar en invitasjon på SMS straks du er registrert på en plass.

Hvis du har fått bekreftet at ditt korrekte mobilnummer er lagt til i systemet og fortsatt ikke har tilgang, kontakt oss via chat så hjelper vi deg.