Parqio-appen
Last ned og logg inn i Parqio-appen

Slik laster du ned og logger inn i Parqio-appen.

Forutsetninger

• For å kunne åpne porter, må en administrator legge deg til som bruker av garasjen. Du mottar en SMS-invitasjon når administrator har lagt deg til.

• Har du ikke blitt lagt til som bruker av garasjen ennå, kan du likevel laste ned, logge inn og fullføre registreringen i Parqio-appen.

Slik gjør du

1. Last ned Parqio-appen i App Store / Google Play.

2. Åpne appen og trykk på Logg inn eller opprett profil.

3. Velg land og skriv inn ditt mobilnummer.

4. Du vil motta en SMS med engangskode. Skriv inn denne.

5. Første gang du logger inn, må du godkjenne vilkår samt registrere navn og e-post.

6. Du vil forbli innlogget i appen helt til du logger ut.

Her finner du appen til iPhone i App Store:

Her finner du appen til Android-telefoner i Google Play:

Har du ikke fått SMS-invitasjon?

Ta kontakt med styret i boligselskapet eller eieren av parkeringsplassen din.

Finner du ikke garasjen din i appen?

Da er du antakeligvis ikke lagt til som bruker av garasjen. Ta kontakt med styret i boligselskapet eller eieren av parkeringsplassen din.