For å komme i gang må du laste ned Parqio-appen for iOS eller Android.

Trykk her for å laste ned appen

Du logger inn med ditt mobilnummer, og får automatisk tilsendt en engangskode.

Finner du ingen porter i appen?

For å kunne bruke portåpnings-funksjonen i Parqio-appen må du være registrert som bruker i sameiet eller boligselskapet hvor parkeringen gjelder. Du vil motta en SMS nå registreringen er bekreftet. Ta kontakt med styret eller administrator hvis du ikke har mottatt SMS.