For å bruke appen må du godkjenne vilkår for bruk av Parqio, samt registrere navn, e-post og kjennetegn på dine kjøretøy. Om du vil gjøre endringer på profilen din kan du gjøre det ved å trykke på menyen oppe til venstre.

Finner du ingen porter i appen?

For å kunne bruke portåpnings-funksjonen i Parqio-appen må du være registrert som bruker i sameiet eller boligselskapet hvor parkeringen gjelder. Du vil motta en SMS nå registreringen er bekreftet. Ta kontakt med styret eller administrator hvis du ikke har mottatt SMS.