For å legge til ditt kjøretøy trykker du på profilen din øverst i venstre hjørne, for deretter å trykke på "Mine biler". Klikk så på "Legg til bil".

Inntast ditt registreringsnummer og klikk på "Lagre". Du kan legge til flere biler/kjøretøy ved å trykke på "Legg til bil" igjen. Dersom du ønsker å gi bilen din et kallenavn kan du gjøre det ved å trykke på registreringsnummeret til bilen når den er lagt til (valgfritt). Under "Mine biler" ser du en oversikt over alle dine registrerte kjøretøy.

Slik legger du til kjøretøy i Parqio-appen:

1) For å legge til ditt kjøretøy trykker du på menyen øverst i det venstre hjørnet.

2) Trykk på "Mine biler".

3) Klikk på "Legg til bil", inntast registreringsnummer på kjøretøyet og trykk "Lagre".

4) Du kan legge til flere kjøretøy ved å trykke på "Legg til bil" igjen. Under "Mine biler" ser du oversikt over alle dine registrerte kjøretøy. Ved å klikke på en registrert bil kan du opprette et kallenavn på bilen (valgfritt), eller slette den.

Vær oppmerksom på at registreringsnummer må være lagt inn i Parqio-appen for å bruke automatisk åpning av porten med skiltgjenkjenning.