Har du en iPhone og har "Siri"-funksjonen aktivert kan du legge til Parqio-appen som en snarvei i "Siri"-funksjonen. Dette gjør at du kan aktivere garasjeporten med stemmestyring ved å for eksempel si : "Hey Siri, Åpne port".

Slik aktiverer du stemmestyrt åpning av porten:

1. Åpne Parqio-appen.

2. Trykk på kortet for garasjen for å få opp flere valg.

3. Trykk på 'innstillinger'

4. Trykk deretter på "legg til Siri"

5. Du vil få opp en snarveis-meny for Siri hvor du kan bekrefte eller endre uttrykk for stemme. Trykk ferdig for å aktivere stemmestyring.

6. Stemmestyring er aktivert. Du kan endre eller fjerne snarveien ved å trykke på knappen igjen.

Funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for iOS-enheter. Vi jobber med utviklingen av en tilsvarende funksjon for Android (Google Assistant)