Du kan nå velge å aktivere åpning med push-varsler i Parqio-appen som gjør at du slipper å finne fram appen hver gang du skal inn eller ut. Denne funksjonen bruker lokasjons-data og vil sende deg en pushvarsel når du nærmer deg porten. Ved å trykk 2-3 sekunder på denne push-meldingen vil porten åpne.

Slik aktiverer du åpning av porten med push-varsler:

1. Åpne Parqio-appen.

2. Trykk på kortet for garasjen for å få opp flere valg.

3. Trykk på 'innstillinger'

4. Trykk deretter på spaken ved siden av "[beta] Notifications"

Ved å tillate at Parqio-sporer din lokasjon vil du motta et pushvarsel når du nærmer deg garasjen.

Vær oppmerksom på at denne funksjonen er i en beta-utgave, noe som betyr at den fortsatt er under utvikling. Benytt andre metoder eller ta kontakt med oss hvis du opplever problemer. Vi vil gjerne har tilbakemeldinger på din opplevelse!