Portåpning
Åpne porten med push-varsel

Motta et push-varsel på telefonen når du nærmer deg garasjen. Åpne porten ved å trykke på varselet.

Oppdatert over en uke siden

Forutsetninger

• Parqio-app versjon 3.0 eller nyere (denne artikkelen viser app-versjon 3.1)

Slik gjør du – kort oppsummert

1. Åpne hovedmenyen i Parqio-appen.

2. Gå til Innstillinger for portåpning > Åpne med push-varsel > Velg porter

3. Velg porten(e) du ønsker å kunne åpne med push-varsel. (Stedstilgang / Posisjon i telefonens innstillinger må være satt til Alltid / Tillat hele tiden, og du må tillate varslinger fra Parqio).

4. Når du nærmer deg porten vil et push-varsel automatisk dukke opp på telefonen din. Hvis du trykker i 2-3 sekunder på push-varselet kan du åpne porten direkte.

Steg for steg

Steg 1. Åpne hovedmenyen i Parqio-appen

1. Pass på at du er logget inn i Parqio-appen.

2. Trykk på den lille sirkelen oppe til venstre for å åpne hovedmenyen.

Steg 2. Velg porter

1. Trykk på Portåpning.

2. Trykk på Åpne med push-varsel.

3. Trykk på Velg porter.

4. Velg porten(e) du ønsker å kunne åpne med push-varsel.

Steg 3. Gi tillatelser

For at "Åpne med push-varsel" skal fungere, må Parqio både ha tilgang til telefonens posisjon og kunne sende push-varsler. Pass på å gi appen tillatelser når du blir spurt om det.

iOS:

Stedstilgang må være satt til Alltid og varslinger må tillates.

Android:

Posisjon må være satt til Tillat hele tiden og varslinger må tillates.

Steg 4. Åpne porten med push-varsel

Neste gang du nærmer deg porten, vil det automatisk dukke opp et push-varsel på telefonen din. Hvis du trykker i 2-3 sekunder på push-varselet, kan du åpne porten direkte. (Trykker du vanlig på push-varselet blir du sendt til Parqio-appen).

Får du ikke aktivert push-varsel for en port?

Sjekk at stedstilgang/posisjonstillatelse er satt opp riktig på telefonen din:

Sjekk at varslinger er satt opp riktig på telefonen din: