Bestille Parqio

Slik bestiller boligselskapet eller bedriften Parqio-systemet.

Oppdatert denne uken

Hvem kan bestille

Parqio er et system for fellesgarasjer og industrianlegg og kan bestilles av borettslag/sameier og bedrifter som ønsker et komplett system for portåpning og garasjeadministrasjon. Parqio kan ikke bestilles til private enkeltgarasjer.

Hvordan bestille

Styret eller bedriftsansvarlig kan kontakte oss via kontaktskjemaet på Parqio.com. Oppgi gjerne litt informasjon om selskapet og garasjen, så tar vi kontakt med et tilbud.

Vi hjelper alle ombord

Vi hjelper dere med alle stegene fra installasjonen og til brukerne skal ta systemet i bruk. Dere kan selv bestille montør, eller vi kan videreformidle en av våre montører.

Vi har god erfaring med å hjelpe boligselskaper og bedrifter med overgangen til Parqio. Når alle beboere og brukere er lagt inn i systemet, vil de motta hjelp fra oss for å komme i gang via SMS. Boligselskapet eller bedriften kan også få tilsendt markedsmateriell (for eksempel plakater) ved behov.

Eksisterende adgangsløsninger

Parqio-systemet påvirker ikke adgangsløsninger som allerede er montert i garasjen, med mindre annet er avtalt. Eksisterende fjernkontroller og garasjenøkler vil fortsette å fungere side om side med Parqio.

Vi anbefaler boligselskaper som ønsker å få bedre kontroll over adgangen til garasjen, å fase ut gamle fjernkontroller og nøkler som kan komme på avveie.