Om Parqio-abonnement

Med Parqio-abonnement kan du aktivere "automatisk portåpning med skiltgjenkjenning".

Oppdatert over en uke siden

Når boligselskapet ditt har installert Parqio i garasjen, kan du fritt bruke de fleste funksjonene i Parqio, slik som portåpning med app eller oppringning, deling av tilgang, m.m.

I tillegg kan hver enkelt beboer også tegne et Parqio-abonnement. Abonnementet lar deg aktivere funksjonen "Automatisk portåpning med skiltgjenkjenning" som gjør at porten åpner seg automatisk for bilene dine.

Pris og prøveperiode

Abonnement koster 29,-/mnd med gratis prøveperiode på 30 dager. I prøveperioden kan du når som helst kansellere abonnementet uten at det påløper noen kostnader. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Tegne abonnement og aktivere "Automatisk portåpning med skiltgjenkjenning"

Følg denne oppskriften for å tegne abonnement og aktivere automatisk portåpning med skiltgjenkjenning. Merk: dersom garasjen din ikke har installert skiltgjenkjenningskamera, vil du ikke se knappen for å bestille abonnement.