Gi en bruker tilgang til garasjen

Slik gir du brukere tilgang til garasjen i Parqio Admin

1. Trykk på Brukere i menyen.

2. Trykk på + Legg til og velg Legg til bruker.

3. Skriv inn den nye brukerens mobilnummer.

4. Velg plassen brukeren skal legges til på.

5. Velg perioden brukeren skal ha tilgang, og bestem om brukeren selv skal kunne dele tilgang med andre. Velg om brukeren skal få tilsendt en SMS-invitasjon (vi anbefaler å la denne være på).

Steg for steg

Steg 1. Legg til ny bruker

1. Trykk på Brukere i menyen (på mobil finner du menyen ved å trykke på (☰)-knappen øverst til høyre).

2. Trykk på + Legg til øverst til høyre i listen over brukere.

3. Velg Legg til bruker.

Steg 2. Skriv inn mobilnummer

1. Skriv inn brukerens mobilnummer.

2. Trykk Neste: Velg plass.

Steg 3. Legg til brukeren på en plass

1. Trykk på plassen som brukeren skal knyttes til.

2. Trykk Neste: Tid og tillatelser.

Steg 4. Velg tid og tillatelser

1. I feltet "Fra" velger du når tilgangen skal gjelde fra.

2. I feltet "Til" velger du når tilgangen skal opphøre. Det vanligste er å velge "Permanent".

3. "Kan dele tilgang": Velg om brukeren selv skal kunne dele tilgang med andre (anbefales for permanente brukere).

4. "Send tekstmelding": Velg om brukeren skal få tilsendt tekstmelding (anbefales). I tekstmeldingen står det hvor brukeren har fått tilgang, nummeret de kan ringe for å åpne porten, samt hvor de kan laste ned Parqio-appen for å kunne åpne med app.

5. Trykk Fullfør: Inviter bruker.

6. Brukeren har nå fått tilgang til garasjen.

Tips!

Du kan også legge til en bruker direkte på en plass. Da klikker du deg inn på plassen, trykker (+)-knappen og følger samme prosess som beskrevet over.