Fjerne en brukers tilgang

Slik fjerner du en brukers tilgang til garasjen i Parqio Admin

Oppdatert over en uke siden

Forutsetninger

Slik gjør du – kort oppsummert

1. Trykk på Brukere i menyen.

2. Finn og trykk på brukeren du ønsker å fjerne tilgang for.

3. Trykk på tannhjulet på plassen du vil fjerne tilgangen til.

4. Trykk på Fjern brukeren fra plassen.

Brukeren har ikke lenger tilgang til garasjen, hvis dette var den eneste plassen i garasjen brukeren hadde tilgang til.

Steg for steg

Steg 1. Finn brukeren du vil fjerne tilgang for

1. Trykk på Brukere i menyen (på mobil finner du menyen ved å trykke på (☰)-knappen øverst til høyre).

2. Trykk på brukeren eller søk etter brukeren i søkefeltet. Du kan alltid finne brukere ved å søke på telefonnummeret.

Steg 2. Fjern tilgangen

1. Trykk på tannhjulet til høyre på plassen du vil fjerne tilgangen til.

2. Trykk på Fjern brukeren fra plassen.

Hvis dette var den eneste plassen brukeren hadde tilgang til, har vedkommende ikke lenger tilgang til garasjen.

Tips!

Du kan også fjerne tilgangen til en bruker direkte fra en plass. Da klikker du deg inn på plassen, trykker (+)-knappen og følger samme prosess som beskrevet over.