Endre en brukers tilgang og tillatelser

Slik endrer du tilgang og tillatelser hos eksisterende brukere i Parqio Admin

Oppdatert over en uke siden

Forutsetninger

Slik gjør du – kort oppsummert

1. Trykk på Brukere i menyen.

2. Finn brukeren du ønsker å redigere.

3. Trykk på brukeren for å se alle plassene brukeren har tilgang til.

4. Trykk på knappen med tannhjulet ved siden av plassen.

5. Rediger tilgang og tillatelser.

Steg for steg

Steg 1. Finn brukeren du vil endre tilgang og tillatelser på

1. Trykk på Brukere i menyen (på mobil finner du menyen ved å trykke på (☰)-knappen øverst til høyre).

2. Trykk på brukeren eller søk etter brukeren i søkefeltet. Du kan alltid finne brukere ved å søke på telefonnummeret.

Steg 2. Rediger tilgang og tillatelser

1. I feltet "Fra" velger du når brukeren skal ha tilgang fra.

2. I feltet "Til" velger du når tilgangen skal utløpe.

3. "Kan dele tilgang": Velg om brukeren skal kunne dele tilgang med andre.

4. "Send tekstmelding": Velg om brukeren skal få tilsendt en tekstmelding med informasjon om tilgangen og hvordan de kan åpne garasjen. Anbefales dersom du har gjort endringer på tilgangen. Hvis "Send tekstmelding" er skrudd på, sendes tekstmeldingen når du trykker på "Lagre"-knappen.

5. Trykk Lagre.