Redigere en brukers personlige informasjon

Slik kan du legge inn eller redigere detaljene om brukeren i Parqio Admin

Oppdatert over en uke siden

Forutsetninger

Første gang brukere logger inn i Parqio-appen, blir de bedt om å legge inn navn og e-post. Som administrator har du mulighet til å endre denne informasjonen.

Slik gjør du – kort oppsummert

1. Trykk på Brukere i menyen.

2. Finn og trykk på brukeren du ønsker å redigere.

3. Trykk Rediger.

4. Skriv inn eller endre informasjonen om brukeren.

5. Trykk Lagre.

Telefonnummeret kan ikke redigeres. Kontakt Parqio kundeservice på chat dersom dette må endres.

Steg for steg

Steg 1. Finn brukeren du vil redigere

1. Trykk på Brukere i menyen (på mobil finner du menyen ved å trykke på (☰)-knappen øverst til høyre).

2. Trykk på brukeren eller søk etter brukeren i søkefeltet. Du kan alltid finne brukere ved å søke på telefonnummeret.

3. Trykk på Rediger i feltet med brukerens personlige informasjon.

Steg 2. Rediger informasjonen

1. Under "Navn" skriver du inn eller endrer navnet på brukeren.

2. Telefonnummeret kan ikke redigeres. Kontakt Parqio kundeservice på chat dersom dette skal endres.

3. Under "E-post" skriver du inn eller endrer brukerens e-post.

4. Trykk Lagre.