Gå til hovedinnhold
Alle samlingerFor beboereOfte stilte spørsmål
Kan ikke velge permanent eller lang nok utløpsdato

Dette gjør du når du ikke får valgt ønsket utløpsdato når du deler tilgang

Oppdatert over en uke siden

Noen boligselskaper tillater ikke at beboere kan dele ubegrenset tilgang med andre.

I disse tilfellene må du sette en utløpsdato, og deretter kontakte styret ditt eller garasjeadministratoren for å omgjøre tilgangen til permanent tilgang.

Av sikkerhetshensyn kan ikke Parqio kundeservice endre på tilganger for brukere, dette må gjøres av styret eller garasjeadministratoren din.