Gå til hovedinnhold
Alle samlingerFor beboereOfte stilte spørsmål
Kan ikke dele tilgang eller finner ikke knapp for å dele i appen
Kan ikke dele tilgang eller finner ikke knapp for å dele i appen

Dette gjør du når knappen for å dele tilgang ikke dukker opp i appen

Oppdatert over en uke siden

I noen boligselskap tillates det ikke at beboere kan dele tilgang med andre.

Hvis du ikke ser knappen "Del tilgang til garasjen din" i appen, må du be styret eller garasjeadministratoren din om å legge til brukeren for deg.

Av sikkerhetshensyn kan ikke Parqio kundeservice endre på tilganger for brukere, dette må gjøres av styret eller garasjeadministratoren din.