Gå til hovedinnhold
Alle samlingerFor beboerePortåpning
Aktivere automatisk portåpning

I garasjer der automatisk portåpning er tilgjengelig kan brukere selv aktivere denne tjenesten i Parqio-appen.

Oppdatert i går

Forutsetninger

• Parqio-app versjon 3.0 eller nyere (denne artikkelen viser app-versjon 3.1)

• Garasjen må ha aktivert tjenesten for automatisk portåpning

Slik gjør du – kort oppsummert

1. I Parqio-appen, klikk på profilikonet ditt øverst til venstre

2. Trykk på knappen Portåpning, og velg så Open with location services

3. Velg "Tillat mens appen er i bruk" når varslingen på mobilen din vises på skjermen

4. Skru på tjenesten for porten det gjelder

5. Velg "Bytt til tillat alltid" når mobilen spør om å dele posisjon selv når du ikke bruker appen

6. Velg "Tillat" når forespørselen om bevegelses- og treningsaktiviteten vises på skjermen

Når disse stegene er fullført skal porten åpne seg automatisk når du kommer kjørende mot den.

Steg for steg

Steg 1. Trykk på profilikonet ditt øverst til venstre

1. Pass på at du er logget inn i Parqio-appen.

Steg 2. Klikk på "Portåpning"

1. Trykk på "Portåpning"

Steg 3. Klikk på "Automatisk portåpning"

1. Klikk på "Automatisk portåpning"

Steg 4. Tillat at vi bruker posisjonen din mens appen er i bruk

1. Trykk på knappen "Tillat mens appen er i bruk"

Steg 5. Skru tjenesten på for korrekt port, og bytt til å alltid vise posisjonen din

1. Skru på den porten du ønsker å aktivere automatisk portåpning for

2. Klikk så på "Bytt til alltid" når forespørselen over dukker opp på skjermen din

Steg 6. Tillat at vi får tilgang til akselerometeret i mobilen din

1. Velg "Tillat" når forespørselen over dukker opp på skjermen din

Når alle forespørslene over er godkjent, og porten er skrudd på, så er automatisk åpning aktivert. Porten vil da åpne seg når du kommer kjørende mot den - men ikke når du går.

Automatisk portåpning

• Den desidert mest komfortable og sømløse måten å åpne garasjeporten på!

• Lokasjonsbasert automatisk portåpning bruker mobiltelefonens posisjon og hastighet til å åpne seg automatisk når du nærmer deg i bil eller på sykkel.

• Mobilen kan bare bli i lomma eller veska hele tiden.

• Automatikken merker om du beveger deg til fots, og vil ikke åpne porten automatisk når du kommer gående.