Parqio-appen
Del midlertidig tilgang til garasjen

Slik gir du besøkende midlertidig tilgang til garasjen.

Oppdatert denne uken

• Parqio-app versjon 3.0 eller nyere (denne artikkelen viser app-versjon 3.1)

• Garasjeadministrator må ha aktivert/tillate deling av tilgang i garasjen

Slik gjør du – kort oppsummert

1. I Parqio-appen, skyv opp det hvite kortet på forsiden.

2. Trykk på knappen Del tilgang til garasjen og trykk Fortsett.

3. Velg garasjen og plassen du ønsker å dele, og trykk Neste.

4. Skriv inn mobilnummeret til gjesten du vil gi tilgang.

5. Velg tidsrommet du ønsker at tilgangen skal gjelde og trykk Bekreft.

6. Gjesten du har delt tilgang med, er nå lagt til som midlertidig bruker av plassen, og vil motta en SMS-invitasjon.

MERK: Noen boligselskaper har en begrensning på hvor lenge du kan dele tilgang, og appen vil da automatisk justere datoen til maks-grensen.

Steg for Steg

Steg 1. Trykk på "Del tilgang til garasjen din"

1. Pass på at du er logget inn i Parqio-appen.

2. Skyv opp det hvite kortet nederst på skjermen og trykk på den grønne knappen Del tilgang til garasjen din.

3. Trykk Fortsett.

Steg 2. Legg inn detaljer om plassen og gjesten

1. Velg garasjen du vil dele tilgang til.

2. Velg plassen du vil dele tilgang til.

3. Trykk Neste.

4. Skriv inn mobilnummeret til gjesten.

5. Trykk Neste.

Steg 3. Velg tidsrom

1. Velg datoen tilgangen skal gjelde fra.

2. Velg datoen tilgangen skal gjelde til.

3. Trykk Bekreft.

4. Gjesten er nå lagt til som midlertidig bruker og vil motta en SMS-invitasjon.

MERK: Noen boligselskaper har en begrensning på hvor lenge du kan dele tilgang, og appen vil da automatisk justere datoen til maks-grensen.

Knappen "Del tilgang til garasjen" dukker ikke opp

Dette skyldes vanligvis at boligselskapet ditt ikke tillater at beboere kan dele tilgang til garasjen med andre. Ta kontakt med styret eller garasjeadministratoren din, og be de gi tilgang til gjesten din.

Slik får gjesten åpnet porten

I SMS-invitasjonen mottar gjesten en link til Parqio-appen. Gjesten kan da bruke appen for å åpne porten. Alternativt kan gjesten åpne garasjen ved å ringe 23 50 68 88 i perioden som tilgangen gjelder. Les mer om åpning med oppringning her.