Du kan legge til flere brukere av plassen ved dra det hvite kortet oppover, og trykke på "Del tilgang til garasjen".

Alt du trenger å gjøre er å velge plassen som skal deles, legge inn mobilnummeret til personen og hvilken periode de skal ha tilgang. Vedkommende får automatisk en SMS-invitasjon, og kan selv åpne garasjeporten i perioden.

Slik deler du parkering i Parqio-appen:

1) Åpne Parqio-appen og dra det hvite kortet oppover for å få opp flere valg.

2) Trykk så på "Del tilgang til garasjen".

Dersom du ikke finner knappen "Del tilgang til garasjen" skyldes det at du ikke har rettigheter til å dele tilgang videre. Ta i tilfelle kontakt med garasjeansvarlig i boligselskapet dersom du ønsker å legge til flere brukere/gjester.

3) Dersom du har tilgang til flere garasjer og plasser så velger du den plassen du vil dele tilgang til. Trykk deretter på "Neste".

4) Legg inn mobilnummeret til vedkommende som skal ha tilgang. Trykk deretter på "Neste".

5) Du velger så perioden vedkommende skal ha tilgang. Du setter da startsdatoen under "Fra", og sluttdatoen under "Til". Dersom personen skal ha permanent tilgang, så velger du "Ubegrenset". Trykk så på "Neste".

I noen garasjer er det en begrensning på hvor lenge du kan dele tilgang, og appen vil automatisk justere perioden dersom den overstiger denne.

6) Trykk på "Send invitasjon", og vi sender ut en SMS-invitasjon til vedkommende med lenke til å laste ned appen. Om de ikke ønsker å laste ned appen kan de også åpne porten ved å ringe 23 50 68 88.

Tilgangen opphører automatisk når perioden utløper 😊