Du kan legge til flere brukere av plassen ved å trykke på det hvite garasjekortet og velge "Del plass".

Alt du trenger å gjøre er å legge inn mobilnummeret deres og hvilken periode de skal ha tilgang. Vedkommende får automatisk en SMS-invitasjon, og kan selv åpne garasjeporten i perioden.

Permanent tilgang til garasjen må godkjennes av en administrator (Vanligvis vil det være styret i ditt borettslag som har administrator-rettigheter) Følg guiden under og gi tilgang i en periode før du kontakter administrator slik at de kan endre til permanent tilgang.

Slik deler du parkering i Parqio-appen:

1) Åpne Parqio-appen og trykk på det hvite garasjekortet for å få opp flere valg. Om du har tilgang til flere garasjer kan du sveipe mellom dem for å velge riktig garasje.

2) Trykk deretter på "Del plass". Om du har flere plasser kan du sveipe mellom dem for å velge den plassen du ønsker å dele tilgang til.

Dersom du ikke finner knappen "Del plass" skyldes det at du ikke har rettigheter til å dele tilgang videre. Ta i tilfelle kontakt med garasjeansvarlig i boligselskapet dersom du ønsker å legge til flere brukere/gjester.

3) For å dele tilgang må du først velge perioden vedkommende skal ha tilgang. Appen foreslår automatisk 3 dager fra dagens dato.

For å endre perioden trykker du først på ønsket startdato, og deretter på ønsket sluttdato (du kan fint bla i månedene). Dersom du skal gi tilgang kun én dag, trykker du først én gang for å sette startdato, og deretter en gang til for å sette sluttdato.

I noen garasjer er det en begrensning på hvor lenge du kan dele tilgang, og appen vil automatisk justere perioden dersom den overstiger denne.

4) Legg inn mobilnummeret til vedkommende som skal ha tilgang. Vi sender ut en SMS-invitasjon til vedkommende med lenke til å laste ned appen. Om de ikke ønsker å laste ned appen kan de også åpne porten ved å ringe 23 50 68 88.

Permanent tilgang til garasjen må godkjennes av en administrator (Vanligvis vil det være styret i ditt borettslag som har administrator-rettigheter) Gi tilgang i en periode før du kontakter administrator slik at de kan endre til permanent tilgang.