Parqio-appen
Legge til brukere / dele permanent tilgang til garasjen

Slik gir du for eksempel hustandsmedlemmer eller leietakere permanent tilgang til garasjen.

Oppdatert denne uken

Forutsetninger

• Parqio-app versjon 3.0 eller nyere (denne artikkelen viser app-versjon 3.1)

• Styret eller garasjeadministrator må ha aktivert/tillate deling av tilgang i garasjen

Slik gjør du – kort oppsummert

1. I Parqio-appen, skyv opp det hvite kortet på forsiden.

2. Trykk på knappen Del tilgang til garasjen og trykk Fortsett.

3. Velg garasjen og plassen du ønsker å dele tilgang til, og trykk Neste.

4. Skriv inn mobilnummeret til personen du vil gi tilgang.

5. Velg fra til Ubegrenset og trykk Bekreft.

6. Personen du har delt med, er nå lagt til som permanent bruker av garasjen og vil motta en SMS-invitasjon.

MERK: Noen boligselskaper tillater ikke at beboere kan dele ubegrenset tilgang med andre. I disse tilfellene må du sette en utløpsdato, og deretter kontakte styret for å omgjøre tilgangen til permanent tilgang.

Steg for Steg

Steg 1. Trykk på "Del tilgang til garasjen din"

1. Pass på at du er logget inn i Parqio-appen.

2. Skyv opp det hvite kortet nederst på skjermen og trykk på den grønne knappen Del tilgang til garasjen din.

3. Trykk Fortsett.

Steg 2. Legg inn detaljer om plassen og brukeren

1. Velg garasjen du vil dele tilgang til.

2. Velg så plassen du vil dele tilgang til.

3. Trykk Neste.

4. Skriv inn mobilnummeret til personen du vil gi tilgang.

5. Trykk Neste.

Steg 3. Velg tidsrom

1. Velg fra til Ubegrenset.

2. Trykk Bekreft.

3. Personen er nå lagt til som permanent bruker og vil motta en SMS-invitasjon.

MERK: Noen boligselskaper tillater ikke at beboere kan dele ubegrenset tilgang med andre. I disse tilfellene må du sette en utløpsdato, og deretter kontakte styret for å omgjøre tilgangen til permanent tilgang.

Knappen "Del tilgang til garasjen" dukker ikke opp.

Dette skyldes vanligvis at boligselskapet ditt ikke tillater at beboere kan dele tilgang til garasjen med andre. I så fall må du kontakte styret for å få lagt til et husstandsmedlem.

Jeg får ikke valgt “Ubegrenset” som utløpstid

Noen boligselskaper tillater ikke at beboere kan dele ubegrenset tilgang med andre. I disse tilfellene må du sette en utløpsdato, og deretter kontakte styret for å omgjøre tilgangen til permanent tilgang.