Dette er Parqio

En innføring i hva Parqio-systemet er og hvordan det fungerer

Oppdatert denne uken

Smartere fellesgarasje

Parqio gjør fellesgarasjen til boligselskapet eller bedriften deres smartere. Parqio fungerer med de aller fleste elektriske porter, bommer og garasjedører, og er en moderne, sikker og tidsbesparende oppgradering av fellesgarasjen.

Portåpning med Parqio

Beboere/brukere kan åpne innganger på følgende måter:

Beboere/brukere kan også enkelt gi gjester midlertidig tilgang som løper ut automatisk.

Enklere administrasjon av garasjen

For deg som administrerer garasjen blir hverdagen også litt enklere. Du får tilgang til Parqio Admin – et oversiktlig administrasjonspanel hvor du ser brukere, porter og plasser. Her kan du enkelt legge til og fjerne brukere. Slik unngår dere at fjernkontroller eller nøkler kommer på avveie.

Gjesteparkering

Vi kan sette opp egen logikk for gjesteparkeringsplasser i og utenfor garasjen. Beboere/brukere kan gi gjester tilgang gjennom Parqio-appen.

Hvordan bestille

For å komme i gang må boligselskapet eller bedriften som drifter garasjen bestille Parqio. Les mer om bestilling her.

Om Parqio AS

Parqio har en visjon om bedre utnyttelse av garasjer og brukes i dag over hele landet. Vi sørger for over 20 000 daglige portåpninger i Norge. Parqio-systemet utvides stadig med flere funksjoner og muligheter, og vi er en aktiv aktør i et voksende nettverk av tjenesteleverandører, eiendomsutviklere og utviklingspro­sjekter for mer bærekraftige byer.

Video: Parqio på 60 sekunder (for boligselskap)

Svarte dette på spørsmålet?