Velkommen som ny bruker av Parqio!

Boligselskapet ditt har fått Parqio i garasjen. Slik kommer du i gang.

Oppdatert over en uke siden

Steg 1. SMS-invitasjon

Når Parqio er installert i garasjen og garasjeadministrator har lagt deg til som bruker, vil du motta en SMS-invitasjon. I SMSen vil du få en link til å laste ned Parqio-appen.

Har du ikke smarttelefon kan du hoppe rett til steg 4 – "Åpne garasjen uten smarttelefon".

Steg 2. Logg inn i Parqio-appen

Logg inn med ditt mobilnummer. Du vil automatisk få tilsendt en kode på SMS. Du kan lese mer om hvordan man laster ned og logger inn i appen her.

Steg 3. Fullfør registering i appen

For å bruke appen må du godkjenne vilkår for bruk av Parqio, samt registrere navn og e-post. Appen vil lede deg gjennom disse stegene første gang du tar den i bruk.

Steg 4. Åpne porten

Du har nå mulighet til åpne porten på flere måter:

Eksisterende fjernkontroll

Har du en eksisterende fjernkontroll vil denne fortsatt fungere så fremt boligselskapet ikke har faset ut dette.