Automatisk portåpning

Vi er i ferd med å lansere neste generasjon automatisk portåpning som er enda raskere, mer nøyaktig og ikke krever installasjon av kamera.

Oppdatert over en uke siden

Automatisk portåpning er for tiden i Beta, og blir snart lansert for alle brukere.

Forutsetninger

• Parqio-app 4 (Beta)

• Automatisk portåpning må være aktivert i Parqio-app 4 (Beta)

Kommer snart:

• Den desidert mest komfortable og sømløse måten å åpne garasjeporten på!

• Lokasjonsbasert automatisk portåpning bruker mobiltelefonens posisjon og hastighet til å åpne seg automatisk når du nærmer deg i bil eller på sykkel.

• Mobilen kan bare bli i lomma eller veska hele tiden.

• Automatikken merker om du beveger deg til fots, og vil ikke åpne porten automatisk når du kommer gående.