Betaling
Endre betalingsinformasjon

Slik endrer du betalingsinformasjonen din i Parqio-appen.

• Parqio-app versjon 3.0 eller nyere (denne artikkelen viser app-versjon 3.1)

• Aktivt abonnement på en tjeneste

Slik gjør du – kort oppsummert

1. Åpne hovedmenyen i Parqio-appen.

2. Gå til Abonnement og betaling > Abonnementer i hovedmenyen.

3. Trykk på abonnementet du vil endre og velg Oppdater betalingsmåten.

4. Legg til ny betalingsinformasjon. Dette erstatter tidligere betalingsinformasjon.

Steg for Steg

Steg 1. Åpne hovedmenyen i Parqio-appen

1. Pass på at du er logget inn i Parqio-appen.

2. Trykk på den lille sirkelen oppe til venstre for å åpne hovedmenyen.

Steg 2. Oppdater betalingsinformasjonen

1. Trykk på Abonnement og betaling.

2. Trykk på Abonnementer.

3. Trykk på abonnementet du ønsker å endre.

4. Trykk på Oppdater betalingsmåten.

5. Legg til kortnummer, utløpsdato og CVC (tre siffer på baksiden av kredittkortet).

6. Velg land og postnummer.

7. Trykk på Oppdater betalingsmåten.

Du har nå erstattet betalingsmåten. Der er ikke mulig å lagre flere betalingsmåter.

Vennligst merk: Når du har lagt til et nytt betalingskort, vil abonnementet ditt først reaktiveres når det har blitt gjort et forsøk på å belaste det nye kortet. I noen tilfeller kan det ta noen dager. I mellomtiden kan du åpne porten med Parqio-appen eller ringe porten opp (ring portens telefonnr: 23 50 68 88).