Portåpning
Aktivere "Automatisk portåpning med skiltgjenkjenning"

Hvis garasjen deres har kamera for skiltgjenkjenning, kan porten åpne seg automatisk for bilen din.

Oppdatert over en uke siden

Forutsetninger

• Parqio-app versjon 3.0 eller nyere (denne artikkelen viser app-versjon 3.1)

• Garasjen må ha installert kamera for skiltgjenkjenning

Slik gjør du – kort oppsummert

1. I Parqio-appen, skyv opp det hvite kortet på forsiden.

2. Trykk på knappen Åpne garasjen automatisk med skiltgjenkjenning og trykk Start gratis prøveperiode.

3. Legg til betalingsinformasjon og trykk Start gratis prøveperiode.

4. Verifiser med BankID.

5. Velg portene som skal åpne seg automatisk med skiltgjenkjenning.

Automatisk portåpning med skiltgjenkjenning vil fungere med en gang, så lenge du har lagt til en bil i profilen din. Betalingskortet ditt vil ikke belastes før prøveperioden er over.

Steg for steg

Steg 1. Trykk på "Åpne garasjen automatisk med skiltgjenkjenning"

1. Pass på at du er logget inn i Parqio-appen.

2. Skyv opp det hvite kortet nederst på skjermen og trykk på den rosa knappen Åpne garasjen automatisk med skiltgjenkjenning (denne knappen dukker bare opp dersom garasjen deres har kamera).

Steg 2. Start gratis prøveperiode

1. Trykk på Start gratis prøveperiode.

Steg 3. Legg til betalingsinformasjonen din

1. Du må ha et gyldig betalingskort og skrive inn kortnummer, utløpsdato og CVC (CVC er 3 siffer som vanligvis er trykket på baksiden av betalingskortet).

2. Velg land eller region (som regel Norge).

Steg 4. Verifiser med BankID

1. Trykk på knappen Start gratis prøveperiode.

2. Du vil automatisk bli sendt til banken din for å verifisere betalingen med BankID. Beløpet du skal godkjenne er 0,00. Etter endt prøveperiode vil du belastes 29,-/mnd.

Steg 5. Lukk pop-up-vinduet

Når betalingen er verifisert vil du få en bekreftelse på at prøveperioden med automatisk portåpning er aktivert. Trykk på Lukk.

Steg 6. Velg porter

Appen vil automatisk sende deg til Portåpning > Automatisk åpning med skiltgjenkjenning > Velg porter i hovedmenyen. Dersom du har tilgang til flere porter kan du nå velge hvilke porter du vil skal åpne seg automatisk med skiltgjenkjenning.

Åpner ikke porten seg automatisk?

Sjekk at du har lagt til en bil i profilen din:

Dukker ikke knappen "Åpne garasjen automatisk med skiltgjenkjenning" opp?

Dette skyldes som regel at kamera for skiltgjenkjenning ikke er tilgjengelig i garasjen deres.